Piața Unirii nr.3, Timișoara
+40.256.434.644
+40.256.495.126
+40.740.014.149
                                                                                   

Implicare

Implicare în viața cetății

Constructim S.A., ca organizație, și prin patronatul și angajații săi, se implică activ în viata cetății și memoria sa , context în care a demarat, cu resurse proprii financiare și umane, lucrări de restaurare a monumentului realizat “In memoriam Decembrie 1989”, amplasat în proximitatea Muzeului Banatului.
Desemenea societatea, împreună cu Primăria Timisoara, și-a asumat mentenanța unora dintre monumentele de pe raza orașului.

Implicare în educație

Prin Fundația 360°, pe care CONSTRUCTIM o patronează, am sprijinit, împreuna cu Muzeul Național al Banatului și Consiliului Județean Timiș, un proiect educativ, de cultură ecologistă si creativă, “ Padurea de brazi “altfel” care a implicat un numar important de copii de la instituții de învătământ de ciclu gimnazial și liceal, de la Palatul Copiilor din Timișoara precum și studenții de la specializarea Design a Facultății de Arte a Universității de Vest din Timișoara.
Tinerii “creatori” si-au pus imaginația în valoare. fără limite de exprimare, pentru a “realiza, crește si împodobi”, o padure magică luminată de bucurie și zâmbete, ideea fiind ca elevii să recicleze orice este posibil de reciclat. Padurea urbană poate fi admirată în curtea Bastionului Theresia din Timișoara (Sursa foto www.stiripentrucopii.com)

Implicare în cultură

Filarmonica „Banatul” organizatorul concertului simfonic din 29 noiembrie a avut susținerea S.C. CONSTRUCTIM S.A., susținere ce se încadrează in activitățile societății de implicare activă in fenomenul cultural din Timisoara.

Implicare în artă

Constructim S.A susține proiectul “Logics and shapes (sculpture studio)” organizat de Societatea de Istorie și Arheologie a Banatului. Proiectul aduce împreună șase artiști remarcabili, cu doctorate, masterate și licențe în arte vizuale ce vor transforma 12 tone de andezit, oțel și metal în artă contemporană, vie.