Constructim SA, Construction, construction, apartments, concrete, new buildings, warehouses, construction materials, building restoration of monuments

Choose your language  
Romana  
English  
 

PARCARE 700 TIMISOARA

Constructia, desfasurata pe 2 nivele subterane + parter, este o investitie promovata de S.C. CONSTRUCTIM ® S.A., ce face parte dintr-o strategie ampla de dezvoltare a zonei central a Timisoarei si de asigurare a unor zone de parcare in aceasta zona.

Imobilul se incadreaza in strategia preconizata prin planurile de dezvoltare urbana, de a realiza un ansamblu coerent cu valente urbane de confort si ambianta deosebite, respectiv o piata urbana semipietonala, cu parcaje si la cota acesteia, dar cu o amenajare ce pastreaza caracterul multifunctional al acestui spatiu urban, avand ca rezultat peste 450 locuri de parcare.

Realizarea proiectului, pe care il consideram de o valoarea urbanistica si utilitatea deosebite, a constituit o provocare majora pentru colectivul de specialisti, datorita dificultatilor tehnice ce au trebuit depasite in realizarea lui.

Practic este primul proiect de acest tip dezvoltat in Timisoara, grupul de firme "CONSTRUCTIM", prin oameni sai, dovedind inca o data ca merita locul de top in acest domeniu, in acelasi timp venind in sprijinul comunitati prin investitiile si realizarile sale.


All rights reserved. © 2004 SC CONSTRUCTIM SA
For more info about site design please contact webmaster.